14.3 C
Amposta

Comencen les obres de millora de l’Escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb la presència de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, s’han iniciat les obres de reforma i adequació de l’Escola Lluís Viñas i Viñolas, amb la signatura de l’acta de replanteig per part dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, la direcció facultativa de l’obra, l’empresa adjudicatària, MJ Gruas, i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, representat per l’alcalde.

Aquesta reforma és una reclamació històrica del municipi, ja que a les instal·lacions de l’Escola Lluís Viñas i Viñolas, construïda al voltant de l’any 1940, i que ja ha patit dues ampliacions parcials l’any 1980 i l’any 2013, li calia una intervenció en profunditat per posar-la al dia.

La intervenció té dues actuacions ben diferenciades. Per una banda, es substituirà tota la fusteria d’alumini, es reformaran els espais interiors de l’edifici original i més antic de l’escola per a millorar-ne el funcionament i adequar-ne la distribució d’espais. També es donarà compliment dels requisits d’accessibilitat i es renovaran les instal·lacions obsoletes.Per altra banda, es farà una petita ampliació, en el mateix edifici original, per tal d’encabir-hi els lavabos, les aules exteriors i el porxo per els més petits, i es millorarà l’accés a les zones de joc.

Les obres tenen un cost de projecte d’1.259.192,55€ i un termini d’execució de 14 mesos, amb previsió de finalització a l’abril del 2020. Durant l’execució de les obres, la direcció del centre i l’Ajuntament de Móra d’Ebre han convingut redistribuir els espais interiors de l’equipament per tal que l’afectació als alumnes sigui mínima.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -