EbreNotícies

Comencen les obres a l’Av. Francesc Robert Graupera de l’Aldea

L’Ajuntament de l’Aldea va informar ahir a partir d’avui, divendres 19 de juliol, comencen les obres d’arranjament de l’avinguda Francesc Robert Graupera.

Aquesta rehabilitació estava prevista anteriorment, però en estudiar l’expedient de contractació es van adonar  que aquesta rehabilitació de ferm només era en doble capa de reg asfàltic i això suposaria que en dos anys comencés a deteriorar-se fàcilment. D’aquesta manera es va començar a tenir contactes amb l’empresa adjudicatària per tal de rescindir el contracte sense perjudicis econòmics per al poble i fer una nova adjudicació que contemplés un arranjament amb pavimentat en aglomerat (4cm) i així donar-li una vida útil molt més llarga.

Fruit d’aquestes negociacions l’Ajuntament va tenir en compte que s’havia d’ampliar aquesta obra fins la rotonda del camp de futbol i també davant l’Ajuntament fins al nou ferm de les obres del pont. D’aquesta manera, la inversió inicial prevista que era de 33.000 € no es realitzarà i es farà la nova actuació que ens costarà 39.000 €.

Amb poc cost de diferència, s’agmenta el tram a rehabilitar i també la vida útil de la via molt més que amb la inversió inicial prevista.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close