14.3 C
Amposta

Comença la Festa Major de la Candelera a l’Ametlla de Mar

Després d'un cap de setmana ple d'actes amb motiu del preludi de la Festa Major, avui comença oficialment la Candelera. Seran els capgrossos els que encetaran la festa amb la cercavila aquesta tarda

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous, la Festa Major de la Candelera a l’Ametlla de Mar començarà amb una cercavila de capgrossos i xarangues, seguida de la caramelada amb pubilles i hereus infantils. El coet d’inici de festes marcarà l’inici oficial dels celebracions.

A les 19.30 hores, la Banda de la Cala, que celebra el seu 40è aniversari, protagonitzarà el Pregó de la Festa Major a l’Ametlla de Mar. Durant aquest esdeveniment, es proclamaran les pubilles, hereus, quintos i quintes del 2004.

A la nit, la xaranga Suquet Calero oferirà el tradicional Concert als bars i cafès, seguit del monòleg de l’humorista Txabi Franquesa al poliesportiu i les sessions musicals amb els DJ’s Òscar Sánchez i Sam The J.

Demà al matí, la degustació de tonyina del grup Balfegó serà el plat fort, acompanyada per l’actuació musical de Pepper and Soul. A la tarda, l’espectacle “Show Must go on”, un tribut a Queen, prendrà el relleu, seguit de les sessions de l’orquestra Atalaya i els DJ’s Mael Wulshleger i Ian Margalef.

El divendres 2 de febrer, dia de la patrona, la festa arribarà al seu màxim esplendor amb l’Ofrena Floral, el ball de la Candela amb pubilles i hereus, i la solemne processó de les atxes a la nit, on els quintos i quintes del 2004 portaran la imatge de la Mare de Déu.

La Festa Major es prolongarà fins diumenge 4 de febrer amb actes destacats com la benedicció dels nens nascuts el 2023, el concert de Di-Versiones i el dinar d’homenatge a la gent gran de la població.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -