14.3 C
Amposta

Cítrics Terres de l’Ebre augmenta els socis i la superfície de cultiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat 25 de setembre 2019 Cítrics Terres de l’Ebre va aprovar en Assemblea General Extraordinària la incorporació de nous socis a la Organització de productors. A l’inici de la campanya de recol·lecció 2019-2020 l’empresa incrementa en clementina i taronja la superfície de cultiu i quilos de producció pròpia. Totes les finques que s’incorporen estan localitzades al Baix Ebre i Montsià, d’igual manera que les finques dels socis actuals.

Cítrics Terres de l’Ebre amb certificació d’empresa Reserva de la Biosfera i membre de Consell Regulador IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Clementines de les Terres de l’Ebre, inicia la campanya amb una previsió de recol·lecció de fruita menor que l’any anterior en general a tot el territori. Amb tot això s’espera que els aprofitaments i la qualitat de la fruita sigui millor i poder donar-li un valor més elevat al producte. La viabilitat del sector passar per la producció amb més qualitat i treballar en la fruita el màxim període de temps, per desestacionalitzar la campanya. També s’aposta pel comerç de proximitat i s’incrementarà la relació amb cadenes comercials de Catalunya.

En plena campanya a l’empresa treballen gairebé 500 persones, sent una de les empreses capdavanteres de les Catalunya dins al sector citrícola. Així mateix l’empresa compromesa socialment amb el territori participa en les diferents taules del sector, així com col·laboracions en activitats esportives, culturals del territori. Tot això per assolir l’objectiu marcat de donar un valor afegit al cítric i que la pagesia pugui continuar conreant els seus camps, evitar l’abandonament de les finques i la despoblació del territori.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -