14.3 C
Amposta

Caviaroli i artMuria introdueixen al mercat el “caviar de mel”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresa de mel de luxe perellonenca artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte: caviar de mel artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi, pertanyents a l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain).

Aquestes dues empreses familiars comparteixen els mateixos principis de qualitat i innovació que les han portat a unir-se per sorprendre l’amant de les millors mels amb una nova forma de gaudir-les. Amb gran respecte per un producte de luxe, com és la mel d’artMuria, Caviaroli ha esferificat dues de les seves exquisides creacions: la Mel de Taronger, i la Mel de Bosc, aconseguint reflectir amb fidelitat els sabors i aromes de cadascuna d’elles.

Aquest innovador producte està pensat i dissenyat per al Canal Horeca i també per ser comercialitzat en establiments Gourmet. Una excitant manera d’enriquir qualsevol experiència gastronòmica i decorar qualsevol plat aportant el gust de la mel de bosc i taronger d’una manera molt original i sofisticada. El caviar de mel d’artMuria & Caviaroli es comercialitza en dos varietats de mel artMuria (taronger i bosc) i en dos formats diferents (20 grams i 50 grams).

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -