14.3 C
Amposta

Catalunya suma 158 grups escolars confinats en 24 hores, cap de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El 93,6% de centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. A data d’avui, hi ha 461 grups confinats en 348 centres educatius dels diferents territoris a causa del coronavirus. Es mantenen confinades la llar d’infants Petit Montessori (antiga llar d’infants Tintín) i l’Escola bressol municipal de Gràcia. El nombre de grups confinats en funció de la tipologia de centre és la següent:

  Grups confinats Centres
Llars d’infants privades 6 4
Llars d’infants municipals 32 24
Escoles de 2n cicle d’infantil i primària 176 133
Instituts d’ESO, Batxillerat i FP 109 83
Escola d’ensenyaments artístics superiors 1 1
Instituts Escola 14 10
Centres privats 12 7
Centres d’educació especial 5 5
Llar d’infants del Departament d’Educació 1 1
Centres de formació d’adults 1 1
Centres privats concertats 108 79

 

Segons les dades facilitades pel Departament d’Educació aquest dimarts al migdia, en 24 hores no ha augmentat el nombre de grups escolars confinats a les Terres de l’Ebre. Per tant, es mantenen els 7 grups d’ahir. Aquest dilluns al migdia el total de positius de coronavirus als centres escolars de les Terres de l’Ebre era de 7, concretament dos a l’Escola Remolins de Tortosa; dos a Móra d’Ebre, a l’Institut Julio Antonio i l’Escola Lluís Viñas i Viñoles; a l’Escola Marjal de les Cases d’Alcanar; a la Llar Vila dels Xiquets d’Alcanar; i a l’Escola Puig Cavaller de Gandesa.

Segons el protocol realitzat entre el Departament d’Educació i el Departament de Salut, tots els alumnes i professors dels grups de convivència afectats per un positiu han de dur a terme una quarantena de 14 dies i a tots se’ls realitzarà la prova PCR.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -