14.3 C
Amposta

Canal TE tanca la primera dècada registrant l’audiència més elevada: 109.327 persones la segueixen

Share rècord del 6,7%, per a la cinquena TV més vista de les 50 TDT

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta tardor les dos televisions del Centre Audiovisual de la Vegueria (CAV), CANAL TE i CANAL TE24, celebraran els seus respectius aniversaris. D’una banda, CANAL TE celebrarà el 28 de setembre el seu desè aniversari; i per l’altra CANAL TE24 complirà el primer any el 24 d’octubre, dia en què també es va inaugurar el CAV. Al llarg d’aquest període d’aproximadament un mes, i també al llarg de tot l’any, es faran diversos actes commemoratius, ja que, per encara la segona dècada de les dos televisions locals, es pretén aconseguir una altra etapa tant exitosa com la primera.

De fet, en l’últim estudi d’audiència elaborat per l’empresa Infortécnica-Audimèdia (especialitzada que elabora els sondejos des de fa anys), CANAL TE obté el seu millor resultat de tota la seua trajectòria. La imatge (capturada de l’informe oficial) recull la síntesi, amb les dades més rellevants. El sondeig s’ha realitzat al juliol i l’agost, amb trescentes dos trucades telefòniques a majors de quinze anys, i un marge d’error del 5,75%.

A Tortosa els resultats encara són millors

Cal destacar que els resultats són encara més bons en el cas de la ciutat de Tortosa, on està el Centre Audiovisual de la Vegueria. Al llarg d’un mes, un total de 20.128 persones ha seguit almenys durant vint minuts CANAL TE, la qual cosa representa un 60% del total de població. I els registres de cada dia també són extraordinàriament bons: el temps mitjà d’audiència és molt elevat en termes relatius “de 12 minuts”, el tant per cent de share (la comparació amb totes les televisions), creix fins el 6,7%; i al llarg d’un dia no són mai menys de dos mil persones les que sempre garanteixen una audiència molt fidel.

La cinquena TV més vista

Comparant el share de CANAL TE al territori analitzat, amb la mitjana anual de share (quota) de totes les TV al conjunt de Catalunya, que publica IDESCAT, aquest seria el rànquing de les TV més vistes a la Vegueria de l’Ebre.

Cites per tancar la primera dècada i obrir la 2a

El pròxim 28 de setembre farà deu anys que Francesc Homs, llavors conseller de la Presidència, va inaugurar Canal Terres de l’Ebre a la planta baixa de l’edifici de l’Onada al barri de Sant Llàtzer. Per celebrar la primera dècada, el dijous 28 de setembre s’emetrà un programa especial. La següent cita serà el divendres 20 d’octubre, quan es farà una jornada de portes obertes i una festa de celebració, tant pel desè aniversari, com per recordar primer any de la inauguració del Centre Audiovisual de la Vegueria.

També el 22 de setembre es celebrarà, davant del pont ‘Lo Passador’, el número 1.000 del programa de ràdio Al Dia Terres de l’Ebre, de DELTA.CAT; mentre que al novembre es posarà en marxa el gran projecte de la temporada 2023-2024: el programa ‘EBRENCS PEL MÓN”, la més gran producció que mai ha dut a terme una televisió local, per la internacionalització que representa per a un mitjà local i de proximitat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -