14.3 C
Amposta

Campredó reivindica el patrimoni i la memòria històrica aquest cap de setmana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Campredó ha organitzat diverses activitats amb les quals vol reivindicar el patrimoni històric i la memòria històrica aquest cap de setmana, dies 14 i 15 de gener. Per primer cop el poble se suma a l’encesa de torres, talaies i talaiots impulsada pel Consell Insular de Mallorca. La Torre de Campredó hi participarà juntament amb altres construccions patrimonials del territori i també de les Illes Balears, altres indrets de Catalunya, el País Valencià i l’Aragó. Aquest esdeveniment té com a objectiu reivindicar el patrimoni històric i alhora denunciar el drama migratori al Mediterrani.

Aquest dissabte a dos quarts de dotze del migdia tindrà lloc una visita guiada a les dues torres, la Casa del Prat i la Torre de Font de Quinto i a la una es farà l’encesa de pots de fum des de les torres, es llegirà el manifest i es realitzarà el cant del “Viatge a Ítaca”.

Encesa pel patrimoni històric a Campredó

A banda d’això, Campredó també ha organitzat dues activitats relacionades amb la memòria històrica. El mateix dissabte, 14 de gener, a dos quarts de vuit del vespre a l’Espai Cultural La C, es farà la projecció de “Josep”, una pel·lícula d’animació en versió original en francès i subtitulada en català.

Finalment, el diumenge a les dotze del migdia tindrà lloc la presentació del llibre “La petjada del Rubio, l’últim company de La Pastora”, del periodista Òscar Meseguer, a la Biblioteca Manuel Pérez Bonfill. Després, a dos quarts d’una, a la mateixa biblioteca, hi haurà la presentació de la documentació sobre Joaquim Roca a l’exili, per part de l’historiador Joan Baptista Beltran.

Memòria històrica Campredó
Presentació del llibre “La petjada d’El Rubio”

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -