14.3 C
Amposta

Campredó millora les instal·lacions del camp de futbol amb una inversió de més de 255.000 €

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Campredó presenta un nou projecte de millora del camp de futbol La Forja. L’alcalde, Damià Grau, i el regidor d’urbanisme, Roger Ripoll, han presentat el projecte, que té com a objectiu renovar completament les instal·lacions per fer-les més sostenibles i energèticament eficients.

Abans d’executar la primera fase, s’han realitzat una sèrie de treballs que inclouen moviments de terra i eliminació del reg, amb la col·laboració d’empreses, entitats locals i la brigada municipal.

La primera fase, que ha estat adjudicada a l’empresa Olegario Estrada, SL per un cost de 126.884,52 €, consisteix en l’adaptació de l’actual paviment per a la futura gespa artificial, amb anivellaments, xarxa d’aigua i drenatge. Aquesta fase es compactarà amb una capa de tot u reciclat. La segona fase, que ja està licitada, consistirà en la instal·lació de la gespa artificial amb els acabats del terreny.

El cost d’aquesta fase és de 128.877 € i està pendent d’aprovació al proper ple d’aquests dies. L’execució està prevista per als pròxims mesos. En conjunt, l’obra del nou camp a La Forja té una inversió de més de 255.000 €.

La U.E. Campredó valora molt positivament aquesta obra, que és necessària per al desenvolupament del club. Actualment, el club disposa de 3 equips de futbol base, 1 equip de futbol 7 femení i 1 equip futbol sala. Amb el nou camp esperen poder ampliar el ventall d’equips i recuperar el futbol 11 masculí, que no hi ha des de fa 6 anys.

Roda de premsa a Campredó | © Imagina Ràdio

Roger Ripoll, com a membre de la directiva de l’U.E. Campredó, ha explicat que en els pròxims dies l’entitat presentarà una campanya de micromecenatge per a completar les instal·lacions esportives amb els equipaments necessaris. Demana la col·laboració de la població i del teixit empresarial amb la voluntat de fer créixer una entitat petita, però que treballa els valors al futbol base. També ha volgut agrair públicament a l’U.E. Remolins Bítem la cessió del seu camp de futbol per als entrenaments i partits locals dels equips de Campredó.

Mapa

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -