14.3 C
Amposta

Camarles travessa un moment d’inestabilitat política

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el ple extraodinari del dijous passat de l’Ajuntament de Camarles, després de les votacions de la reforma integral de l’edifici de l’antic mercat van arribar les discrepàncies, ja que per realitzar aquesta actuació calia desviar la partida de la segona fase de remodelació del casal municipal (192.000), un projecte defensat per Esquerra Republicana.

El grup republicà va oposar-se al canvi de partida pressupostària i la veu del Poble va poder tirar endavant amb la proposta, amb el suport de la regidora no adscrita Montse Bonet i els regidors de Junts per Camarles.

Davant l’anunci de l’alcalde de Camarles, Ramon Brull, de la Veu del Poble, de destituir a Josep Antoni Navarro com a primer tinent d’alcaldia, i de retirar també al grup d’Esquerra Republicana la tercera tinenca d’alcaldia i la regidoria de Serveis, els republicans han exposat públicament que es reafirmen en la signatura del seu pacte de govern de la legislatura i que no estan disposats a trencar el pacte. Alhora, han mostrat el seu desacord en desviar la partida de la segona fase de remodelació del Casal Municipal, ja que segons els republicans, la proposta anava lligada a diferents ajudes per portar-la a terme, per això van votar en contra.

De fet, ERC Camarles i Lligallos, asseguren que no entenen la reacció del batlle ja que la  que la proposta de canviar l’objecte de la partida pressupostária, va ser la que va obtenir
més vots al Ple, ¡ per tant, asseguren que la seva posició no va suposar cap entrebanc, davant dels vots de la regidora no adscrita, dels de Junts per Camarles ¡ Lligallos ¡ dels de la Veu del Poble.

Des del grup republicà han expressat que lamenten la inestabilitat política que s’està projectant i es reafirmen en el compromís del pacte de govern que van firmar al principi de la legislatura.

Per l’altra banda, la redacció d’Imagina Ràdio ha pogut parlar amb l’alcalde de Camarles, Ramon Brull, qui ha assegurat que en els pròxims dies farà pública la decisió que s’ha pres des de el grup municipal de La Veu del Poble, després de tot l’enrenou.

Mentrestant, el grup a l’oposició de Junts per Camarles, han afirmat que es desvinculen públicament de la gestió feta pel govern municipal de la població i asseguren que “el tarannà intern ha estat enterbolint el dia a dia polític municipal”.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -