14.3 C
Amposta

CaixaBank promou la internacionalització de les empreses de Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les empresesdel Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebres’hanentrevistatambels responsables de les oficines de representació de CaixaBankaSud-àfrica, Egipte, Algèria i Marroc i elsespecialistes en comerç exterior i tresoreria de l’entitat.

CaixaBank ha reunitavui a Tarragonaprop de 30empresesdel Camp de Tarragina i de les Terres de l’Ebreinteressades a potenciar el seunegoci a nivell internacional a la Jornada Porta a l’Exterior, que s’hacelebratal CaixaForum Tarragona i en l’obertura de la qual ha estatpresentFernando Jiménez, director del Centre d’Empreses de CaixaBank a Tarragona.

Duranttot el matí, elsespecialistes en comerç exterior de l’entitatfinancera han assessorat les empresesassistents sobre cominternacionalitzar la sevaactivitat. A més, els han ofertassessorament sobre nouspaïsos i mercatsalsquals dirigir les sevesexportacions i com orientar millorelsseusprojectesinternacionals.

Concretament, la jornada ha comptatambassessoramentespecialitzat sobre diversos mercatsd’Àfrica, a través de la presènciad’especialistes en comerç exterior i tresoreria de CaixaBank i de responsables de les oficines de representació de l’entitat en aquestspaïsos: el Marroc, Sud-àfrica, Algèria i Egipte.

Les empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre s’han entrevistat amb els responsables de les oficines de representació de CaixaBanka Sud-àfrica, Egipte, Algèria i Marroc i els especialistes en comerç exterior i tresoreria de l’entitat.

CaixaBank ha reunit avui a Tarragona prop de 30 empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre interessades a potenciar el seu negoci en l’àmbit internacional a la Jornada Porta a l’Exterior, que s’ha celebrat al CaixaForum Tarragona i en l’obertura de la qual ha estat present Fernando Jiménez, director del Centre d’Empreses de CaixaBank a Tarragona.

Dolentot el matí, els especialistes en comerç exterior de l’entitat financera han assessorat les empreses assistents sobre com internacionalitzar la seva activitat. A més, els han ofert assessorament sobre nous països i mercats als quals dirigir les seves exportacions i com orientar millor els seus projectes internacionals.

Concretament, la jornada ha comptat amb assessorament especialitzat sobre diversos mercats d’Àfrica, a través de la presència d’especialistes en comerç exterior i tresoreria de CaixaBank i de responsables de les oficines de representació de l’entitat en aquests països: el Marroc, Sud-àfrica, Algèria i Egipte.

Iniciativa per donar suport al sector empresarial

Després de l’èxit i interès suscitats en els últims anys en les empreses tarragonines, CaixaBank ha decidit tornar a celebrar a Tarragona aquesta jornada d’assessorament en internacionalització de l’empresa. L’entitat ha promogut la iniciativa amb l’objectiu de donar suport al sector empresarial en els seus projectes internacionals, posant al seu servei la seva experiència i coneixement dels mercats per facilitar les seves operacions en l’exterior.

Les empreses participants en aquesta jornada representen principalment als sectors agroalimentari, béns d’equip, enginyeria i obra pública, entre altres. Aquesta iniciativa completa la proposta de valor de CaixaBank en el seu objectiu d’oferir el màxim assessorament a les empreses que volen diversificar el seu negoci ampliant la seva activitat en mercats internacionals.

CaixaBank dona suporta 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suporta 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d’empresa de l’entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l’estranger.

L’entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. A més, CaixaBank ofereix serveis pioners com l’atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades a les mateixes oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per a aquest servei.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l’assessorament empresarial.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -