14.3 C
Amposta

CaixaBank finança més de 241 milions d’euros en préstecs durant la pandèmia per recolzar les empreses de Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

CaixaBank ha finançat fins a 30 de juny 241,87 milions d’euros a empreses de Tarragona, dels quals un 41,92% (101,44 milions d’euros) eren préstecs ICO per fer front a la crisi social i econòmica causada per la pandèmia del coronavirus.

La Covid-19 ha fet augmentar el número de préstecs concedits a microempreses, PIMEs i grans empreses en un 105,14% respecte el mateix període de l’any anterior.

Dels 241,87 milions en 599 operacions de finançament signades a Tarragona, a part dels préstecs ICO, s’han formalitzat rentings per valor de 2,32 milions d’euros, 9,38 milions d’euros en leasings, i 128,73 milions en altres tipologies de préstecs.

A Tarragona, CaixaBank compta amb centres d’Empreses a la capital tarragonina, Reus i Tortosa per oferir un servei especialitzat i pròxim a empreses que facturen més de 2 milions d’euros.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que “aquestes dades demostren la proximitat de CaixaBank amb els seus clients empresa, en un moment tan difícil per als negocis com l’actual”. Per Masana, les empreses de Bages i Osona han agraït molt trobar en el seu gestor especialista de CaixaBank “no només finançament, sinó també assessorament, tant a través dels ICOs com d’altres solucions financeres en un moment en què el panorama econòmic era i és complicat”.

CaixaBank, recolzament a les empreses

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients; la major xarxa comercial de la península, amb 5.000 oficines; i el lideratge en innovació, amb la major base de clients digitals d’Espanya.

Per a empreses que facturen més de 2 milions d’euros, CaixaBank s’ha consolidat com a referència, amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.200 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l’assessorament empresarial.

L’entitat financera compta, a més, amb CaixaBank DayOne, el servei creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar startups, empreses joves de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global que duen a terme activitats d’innovació.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -