14.3 C
Amposta

CaixaBank concedeix 181 milions d’euros a les empreses de Tarragona durant el 2018

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 181 milions d’euros a les empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre durant el 2018. Aquesta xifra representa un increment d’un 33% respecte al mateix període de l’exercici anterior. Aquests préstecs, adreçats a petites, mitjanes i grans empreses de la demarcació de Tarragona, s’han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis.

A més d’aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, com factoringconfirming o renting, per garantir les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini. Durant l’any 2018 s’ha incrementat en més d’un 1% les noves operacions de finançament del circulant a les empreses de Tarragona.

Aquestes xifres confirmen, segons el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, que les empreses tarragonines segueixen creixent tot i trobar-se amb un entorn exterior menys favorable i amb una certa desacceleració de les exportacions. Masana pronostica que el creixement es mantindrà en quotes moderades i que l’economia catalana i espanyola continuarà la seva evolució positiva recolzada en la fortalesa del mercat laboral.

CaixaBank té la vocació de recolzar el creixement de les empreses i ajudar-les en la seva gestió financera diària, amb serveis d’alt valor afegit com, por exemple, el Mur, que permet mantenir una comunicació directa i totalment segura entre el client i el seu gestor d’empreses de CaixaBank mitjançant la Línia Oberta. L’entitat financera també organitza periòdicament trobades amb empresaris per analitzar la situació econòmica (Coffee & Break), així como sessions específiques d’actualitat de mercats (Enfoc Expert).

 Tres centres especialitzats a Tarragona

CaixaBank s’ha consolidat com l’entitat que trien les empreses. Segons l’estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d’euros són clients de CaixaBank. CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l’assessorament d’empreses.

A Tarragona, CaixaBank posa disposició de les empreses tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Als centres, ubicats a Tarragona, Reus, i Tortosa, treballen 16, 11 i 8 experts, respectivament, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Presència internacional de CaixaBank

CaixaBank articula la seva presència internacional a través de sucursals operatives, oficines de representació i acords de cooperació amb bancs internacionals. Actualment, CaixaBank té sucursals al Regne Unit (Londres), Alemanya (Frankfurt), França (París), Polònia (Varsòvia) i el Marroc (Casablanca, Agadir i Tànger).

A més, l’entitat disposa de divuit oficines de representació repartides en els cinc continents: Milà (Itàlia), Istanbul (Turquia), Pequín, Xangai i Hong Kong (Xina), Dubai (Unió dels Emirats Àrabs), Nova Delhi (Índia), el Caire (Egipte), Santiago de Xile (Xile), Bogotà (Colòmbia), Nova York (EUA), Singapur, Johannesburg (Sud-àfrica), São Paulo (Brasil), Alger (Algèria), Lima (Perú), Sydney (Austràlia) i Toronto (Canadà).

CaixaBank també manté acords amb bancs internacionals per facilitar l’operativa internacional i el comerç exterior de les empreses i dels particulars a qualsevol país del món. A més, controla el 100% del portuguès BPI i té una participació del 9,92% de l’entitat austríaca Esrte Bank.

CaixaBank va ser escollit “Best Confirming-Bank Partner for Financing in Emerging Markets 2017” (Millor banc col·laborador en el finançament de mercats emergents) per part de la Corporació Financera Internacional (IFC), entitat del Grup Banc Mundial, en el marc del Programa de Finançament per al Comerç Mundial (GTFP).

CaixaBank va ser també la primera entitat d’Europa que va obtenir la certificació d’AENOR per al seu servei i atenció financera en banca internacional.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -