14.3 C
Amposta

Bot acollirà un camp de treball vinculat al Festival de Cinema de la Terra Alta aquest estiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Direcció General de Joventut ha obert aquest dijous, 21 d’abril, les preinscripcions a 65 camps de treball que organitza aquest estiu a Catalunya. L’oferta augmenta en 160 el nombre de places respecte de l’estiu passat, amb 5 camps de treball més i la incorporació de 15 camps inèdits, mentre que la resta son una continuació de projectes ja iniciats en campanyes anteriors.

Un dels camps de treball que es duran a terme a les Terres de l’Ebre serà a Bot, a la Terra Alta, relacionat amb el Festival de Cinema de la Terra Alta In-FCTA del 19 de juliol al 2 d’agost i l’entitat gestora és la Fundació Escolta Josep Carol.

El municipi compta amb una associació de caràcter juvenil i cultural que s’encarrega de la dinamització local, juntament amb l’ajuntament, en els àmbits de la participació, el foment de la cultura i la promoció turística. Entre els projectes que duu a terme aquesta associació destaca, pel seu abast i repercussió, el Festival de Cinema de la Terra Alta, que en la seua edició pel 2022 es realitzarà a Bot a partir del 31 de juliol.

El festival es desenvoluparà en diferents indrets del municipi intentant donant valor a tots aquells espais que actualment estan en desús, com l’antic camp de futbol de municipal. Per tot això, es vol iniciar aquest projecte de recuperació i condicionament d’espais que servirà per dur a terme el festival, però també ajudarà a preservar el patrimoni local.

Els joves que participaran d’aquest camp de treball prepararan els espais, la decoració i els elements necessaris per dur a terme l’edició del 2022. Aquests espais son principalment l’antic camp de futbol i el parc municipal. Un cop iniciat el Festival es col·laborarà acomodant les persones assistents, gestionant el control de fluxos i aforaments, l’espai del photocall, etc.

Els joves catalans d’entre 14 i 17 anys interessats a participar d’aquest camp de treball poden fer la preinscripció a través del portal de preinscripcions fins el 2 de maig. L’adjudicació de les places es farà mitjançant un sorteig públic davant notari, que tindrà lloc el 4 de maig.

El festival naix el 2017 de la mà de l’actor Ivan Massagué, director del primer festival, i el grup de dinamització local de Bot, Sorolla’t, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bot, el Consell Comarcal de la Terra Alta i altres ens i empreses privades de la comarca. El principal objectiu del festival és la difusió cultural en una zona deprimida i amb accessos més reduïts a formats culturals diversos i de qualitat.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -