EbreNotícies

Baix Ebre Innova organitza un nou curs d’atenció sociosanitària a persones dependents

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l’empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional sobre Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Aquest curs té una durada de 470 hores i inclou 80 hores de pràctiques laborals en empreses del sector. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, o bé trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores).

El curs, que és presencial, s’iniciarà el 3 de juny a les instal·lacions del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i es preveu que acabe el 29 d’octubre. Els alumnes que completen aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Els participants d’aquest curs podran ser contractats en l’àmbit públic o privat, en centres o equipaments que presten serveis d’atenció sociosanitària: centres residencials o centres de dia. Podran desenvolupar la seua activitat professional dins el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social. El certificat de professionalitat d’aquest curs també permet accedir a la borsa de treball de treballador/a familiar que convoca periòdicament el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Les principals ocupacions o llocs de treball relacionats amb aquesta formació són el de cuidador/a de persones amb minusvalidesa física, psíquica i sensorial, i el de cuidador/a de persones dependents en institucions.

L’objectiu d’aquest curs és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.

Redacció J.V

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close