14.3 C
Amposta

Baix Ebre Innova organitza un nou curs d’atenció sociosanitària a persones dependents

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest curs té una durada de 470 hores i inclou 80 hores de pràctiques laborals en empreses del sector. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, o bé trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores).

El curs, que és presencial, s’iniciarà el 3 de juny a les instal·lacions del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i es preveu que acabe el 29 d’octubre. Els alumnes que completen aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Els participants d’aquest curs podran ser contractats en l’àmbit públic o privat, en centres o equipaments que presten serveis d’atenció sociosanitària: centres residencials o centres de dia. Podran desenvolupar la seua activitat professional dins el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social. El certificat de professionalitat d’aquest curs també permet accedir a la borsa de treball de treballador/a familiar que convoca periòdicament el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Les principals ocupacions o llocs de treball relacionats amb aquesta formació són el de cuidador/a de persones amb minusvalidesa física, psíquica i sensorial, i el de cuidador/a de persones dependents en institucions.

L’objectiu d’aquest curs és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.

Redacció J.V

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -