14.3 C
Amposta

Baix Ebre Innova aprova una moratòria en el pagament del lloguer a les empreses del viver de Camarles 

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La societat mercantil Baix Ebre Innova ha aprovat suspendre el pagament del lloguer durant el mes d’abril a les empreses instal·lades al viver de Camarles, una moratòria que probablement es mantindrà el mes de maig. Així es va acordar en l’última reunió del consell d’administració de la societat del Consell Comarcal del Baix Ebre atesa la situació d’excepcionalitat per la crisi sanitària. 

Els membres del consell d’administració de Baix Ebre Innova sostenen que les empreses instal·lades al viver han vist afectada la seua activitat econòmica pel confinament i no poden seguir treballant amb normalitat. Actualment, hi ha instal·lades 21 empreses al viver i a excepció de tres, que són de logística i alimentació, la resta han aturat la seua activitat per les mesures decretades per l’estat d’alarma. 

D’altra banda, Baix Ebre Innova duu a terme l’atenció a les persones i les empreses per correu electrònic, ja que l’activitat de la societat mercantil no està classificada com un servei essencial. També s’han suspès tots els cursos i jornades d’aquest mes d’abril. 

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -