14.3 C
Amposta

Baix Ebre Avant posa a l’abast un programa d’assessorament integral

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Es tracta d’una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitius un total de 25 negocis del Baix Ebre. Aquesta iniciativa d’impuls econòmic va adreçada a microempreses, autònoms i pimes amb un mínim de dos anys d’activitat amb necessitats específiques de professionalització, consolidació i desenvolupament del negoci.

Es prioritzaran aquelles empreses que tinguen una plantilla laboral inferior als 25 treballadors i un volum de facturació no superior als 5 milions d’euros. Així com aquelles empreses que estiguen disposades a implementar actuacions per generar ocupació.

L’objectiu d’aquest programa és que les empreses participants milloren la seua competitivitat, la gestió dels recursos humans i els processos de producció, i desenvolupen una estratègia de consolidació de nous canals de venda i comunicació que repercuteixin en un augment de la facturació i benefici empresarial.

El programa s’estructura en tres fases: diagnosi prèvia, assistència tècnica personalitzada i proposta de pla d’acció. En la primera fase s’analitzarà la situació inicial de l’empresa per detectar les necessitats i les mancances en l’àmbit de gestió, competitivitat i consolidació. En funció dels resultats de la diagnosi, s’entrarà en la segona fase per oferir serveis adreçats a professionalitzar i consolidar l’empresa (control de tresoreria, estratègia de negoci, optimització de l’organització interna, gestió eficient dels costos i gestió eficaç de les xarxes socials, entre d’altres). Finalment, en la tercera i última fase s’elaborarà un pla d’acció amb actuacions futures a desenvolupar per la microempresa o pime per tal d’assolir els objectius plantejats.

Les microempreses, autònoms o pimes interessades a participar poden fer la inscripció al web Baix Ebre Avant (www.baixebreavant.cat) o del Consell comarcal del Baix Ebre (www.baixebre.cat). Els assessoraments es desenvoluparan al Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.

Redacció J.V
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -