14.3 C
Amposta

[ÀUDIO] Teresa Jordà sobre el postincendi: “Hem de tornar a fer productives les zones agrícoles afectades”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, ha estat aquest matí a Tortosa a la presentació del grup PADESA de la seua nova marca alimentària Aldelís. A banda de les valoracions sobre els beneficis que aporta al territori empreses agroalimentàries tan grans com aquesta, ha anunciat les accions immediates que han de fer les administracions després del greu incendi que ha patit la Ribera d’Ebre. Jordà ha apuntat que les zones agrícoles afectades són un 20% de tota la zona calcinada i això és el que s’ha d’atendre primer de tot, fent que aquestes terres tornin a ser productives com més aviat millor.

La consellera també ha dit que “hem de ser capaços d’analitzar cas per cas i donar-hi resposta”, afegint que al setembre el departament baixarà una altra vegada per veure conjuntament, amb els ramaders, pagesos, agricultors i la gent que coneix els boscos i l’entorn, la forma de com fer créixer la ramaderia extensiva, aportar les innovacions, els canvis de cultius, entre d’altres.

Teresa Jordà ha apuntat que el país és bo prevenint i extingint incendis però s’ha de fer més inversió i això és el que es vol fer amb aquest postincendi, i ajudar també a la cohesió territorial de la mà de les persones que coneixen més les singularitats de cada zona.

Declaracions del postincendi de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà

 

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -