14.3 C
Amposta

Ascó crea un Concurs de Microrelats per Sant Jordi relacionats amb el coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La situació excepcional que vivim provocada pel coronavirus farà que el proper 23 d’abril no puguem celebrar la diada de Sant Jordi. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ascó ha convocat un concurs de microrelats, obert a tothom, amb l’objectiu que els participants puguin referenciar aquelles situacions, fets, pensaments o sentiments relacionats amb el moment actual provocat per la pandèmia. Cada persona pot presentar un màxim de tres textos i el nom de la persona guanyadora del concurs i de les dues finalistes es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi, el dijous 23 d’abril, mitjançant les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ascó.

El concurs tindrà una persona guanyadora i dues de finalistes. Les bases son les següents:

Qui pot participar-hi? 

És un concurs obert a tothom, no hi ha cap limitació per presentar microrelats. 

Quina ha de ser la temàtica? 

El tema sobre el qual ha de tractar el microrelat ha de ser referent al moment actual que ha provocat la pandèmia (què sentim, com ho estem vivint, situacions reals o imaginàries, pensaments…). 

Quines característiques ha de tenir el microrelat? 

Ha de ser un text literari en prosa, que expliqui una història de forma concisa, amb una extensió màxima de 750 caràcters, aproximadament. 

Quants microrelats podem presentar? 

Cada persona pot presentar un màxim de tres textos. 

Quan i com hem de presentar els nostres microrelats? 

Es poden presentar les obres fins a les 23.59 hores del 20 d’abril. Els textos s’han d’enviar al correu cultura@asco.cat, indicant-hi nom, lloc i telèfon de contacte, i en l’apartat Assumpte hi haurà de constar: Microrelat Sant Jordi. 

Com seleccionarem l’obra guanyadora? 

El jurat valorarà la qualitat literària de cadascun dels microrelats presentats per decidir quin n’és el guanyador i quins els dos finalistes. 

Qui compon el jurat? 

El jurat estarà integrat per un membre de l’Associació Cultural Lo Llaüt, un membre del Club de Lectura d’Ascó i per una mestra de l’Escola Sant Miquel d’Ascó. 

Quan es farà públic el veredicte del jurat? 

Els noms de la persona guanyadora del concurs i de les dues finalistes es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi, dijous 23 d’abril, mitjançant les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ascó. 

Quin serà el premi? 

La persona guanyadora del concurs obtindrà una activitat turística a Ascó per a dos persones. 

Les persones finalistes rebran un lot de productes locals. 

Tenim cap compromís? 

Les persones que participen al concurs, simplement pel fet de participar-hi, ja estan donant el seu consentiment perquè l’Ajuntament difongui la seva obra per mitjà de les seves xarxes socials o els mitjans de comunicació del poble. 

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -