14.3 C
Amposta

Aquesta és una de les platges que no et pots perdre aquest estiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’estiu ja ha arribat i ja estem en aquests dies de ple sol i de molta calor en el qual pensem quina serà la platja que coneixerem aquest estiu, el nostre destí de vacances o simplement per passar el dia. Doncs bé, avui des d’Imagina Ràdio anem a parlar-vos d’una de les platges amb més encant del nostre territori.

Situada al nucli mariner de Les Cases d’Alcanar, la platja del Marjal té 3000 metres de llarg i 30 d’amplada, el que la converteix en una de les platges més llargues de tota la comarca. Consta amb un magnífic passeig marítim on els visitants poden contemplar la bellesa de la costa mediterrània gràcies a les palmeres que envolten tot el passeig.

Se situa prop d’on fa temps s’estenia una àmplia zona de canyars, en terrenys de salines i petites llacunes. Avui dia és una de les platges més emblemàtiques de la zona, entre altres motius perquè suposa la porta d’accés al conegut barri pescador de les Cases d’Alcanar.

Foto: Televisió Canal 56

Aquesta platja semiurbana, es troba a la zona del Sol de Riu i l’Estanyet i compta amb un magnífic aparcament amb més de 100 places, i bons accessos. S’hi pot arribar fàcilment, tant a peu com amb cotxe. Pel que fa als serveis, hi ha un quiosquet de refrescos i gelats, lavabos portàtils i dutxes. També és una de les platges pioneres a la zona en oferir als visitants un servei de biblioplatja. Les aigües, a més, són idònies per a la pràctica de la pesca esportiva.

Foto: TripAdvisor

El paisatge que envolta aquesta platja està ple d’al·licients: en la vessant nord s’endevinen els petits turons que assenyalen el final de la serra del Montsià. A l’interior, és visita obligada el barri pescador de les Cases d’Alcanar, on es pot gaudir d0una gastronomia marinera amb productes recentment sortits de la mar.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -