14.3 C
Amposta

Apasa i l’Ajuntament de Santa Bàrbara uneixen esforços per la inclusió i el suport a les persones amb discapacitat

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha mostrat un fort compromís amb Apasa, cedint els terrenys on es troba el STO Ocupacional, demostrant així el seu suport i la seva implicació amb l'entitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Apasa i l’Ajuntament de Santa Bàrbara han firmat un acord de col·laboració per promoure la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Aquest conveni, vigent durant el període 2024 fins 2027, té com a objectiu millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu i de les seves famílies.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha mostrat un fort compromís amb Apasa, cedint els terrenys on es troba el STO Ocupacional, demostrant així el seu suport i la seva implicació amb l’entitat. A més, destaca la positiva rebuda que Apasa ha tingut en arribar al municipi, així com la participació activa de la ciutadania en les relacions amb les persones ateses, sempre oferint suports i facilitant la seva integració.

Aquest conveni representa un pas important cap a una societat més inclusiva i compromesa amb el benestar de totes les persones, independentment de les seves capacitats.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -