14.3 C
Amposta

Antoni Gilabert nou president del Consell Esportiu del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Antoni Gilabert, conseller comarcal del Baix Ebre i regidor a l’ajuntament de l’Aldea, és des del dimarts 10 de març el nou president del Consell Esportiu del Baix Ebre, entitat que s’encarrega del foment i la pràctica de l’esport escolar i de base a la comarca. Gilabert, de 45 anys, exjugador de diversos equips de futbol de les Terres de l’Ebre i exsecretari fundador del Club Tennis l’Aldea, assumeix el càrrec que deixa Enric Adell després d’haver completat el cicle dels quatre anys de mandat pel qual va ser escollit. El nou president del Consell Esportiu del Baix Ebre va dir durant la seva presa de possessió que assumia el càrrec amb il·lusió de poder aportat el màxim per l’esport de formació del Baix Ebre, “el model esportiu dels consells esportius té com gran valor afegit i tret diferencial l’esport en valors. Per les nostres activitats resulta vital pensar en educació, cohesió social i el foment d’hàbits saludable, deixant el terme competitiu com una qüestió complementària”.

Gilabert creu que s’ha fet un bon treball durant els darrers anys i cal seguir en aquest mateix camí, “fa quatre anys Enric Adell va marcar com a president un model de gestió que ha donat bons resultats que penso cal seguir aplicant. Els Jocs Esportius Escolars són el veritable centre de la nostra activitat esportiva, però hem d’estar atents a poder realitzar altres accions o ofertes en favor de l’esport de base del Baix Ebre”. En aquest sentit recorda el curs que començarà el 20 de març, “el curs de monitors d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu que permetrà l’habilitació al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC) és una gran oportunitat perquè moltes persones puguin tenir accés a un registre indispensable per poder treballar en l’àmbit de l’esport”.

La comissió directiva del Consell Esportiu del Baix Ebre la formen representants d’ajuntaments, escoles,  clubs, federacions i del consell comarcal. Durant la sessió constitutiva es va escollir també a Pau Galiana de l’ATE com a vicepresident primer, Ximo Martorell, regidor d’esports de l’ajuntament de Tortosa com a vicepresident segon, com a  tresorer  Ivan Garcia, regidor d’esports de l’ajuntament de Roquetes, i  Magi Marqués, representant de l’Escola Cinta Curto com a secretari.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -