14.3 C
Amposta

Amposta se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sensibilitzar a la ciutadania del volum de residus que es generen i donar a conèixer estratègies per poder reduir-lo. Aquest és el principal objectiu que persegueix la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 16 al 24 de novembre, i a la qual enguany Amposta s’hi ha adherit amb la programació de diferents activitats. Aquest dilluns al matí, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat de la regidora de Medi Rural, Carla Bonfill; la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco, i el regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Simó, n’ha explicat els detalls. “És molt important que siguem conscients de la necessitat de reduir els residus que generem i de reutilitzar-ne i reciclar-ne al màxim”, ha assenyalat l’alcalde, “ens juguem el futur que deixarem a les nostres filles i fills” . “Aquesta setmana d’activitats vol fer visible aquesta situació i la necessitat de prendre’n mesures”, afegeix.

La regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco, ha estat l’encarregada de detallar el programa d’activitats. A més de diferents accions als centres educatius de la ciutat i campanyes de sensibilització i conscienciació a les xarxes socials, amb un concurs de fotografies a Instagram, s’han programat aquestes altres activitats:

Diumenge 17

10h. Neteja Montsianell. Sortida des de l’Espai KM0

Divendres 22

19.30h. Tallers del Parc Natural ‘Anem cap al Residu Zero’ i ‘Tast d’aigües’. Al Museu Terres de l’Ebre

Dissabte 23

10h. Taller del COPATE, ‘Compra amb el teu estil’. A l’Espai KM0

Diumenge 24

De les 10h. a les 14h. Exposició Esardi ‘Himmelis’ (fet amb palletes que estan recollint els centres educatius)

De les 10 a les 14 h. Mercat d’Intercanvi

A les 12h. Vermut musical residus 0. A l’Espai KM0

La Setmana Europea de Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. A Amposta, compta amb el suport del Museu Terres de l’Ebre, Esardi, el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el COPATE i el projecte Singulars. L’acció s’emmarca també dins de la campanya Cuidem Amposta, que té per objectiu millorar la ciutat.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -