14.3 C
Amposta

Amposta posa en funcionament l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i l’Empresariat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta ha posat ja en funcionament l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania creada per poder donar assessorament a la ciutadania i el teixit empresarial de la ciutat en la sol·licitud d’ajuts per fer front a la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la covid19 del propi ajuntament i també altres administracions superiors. Aquest mateix dimarts s’ha fet visible l’espai de l’Oficina, que estarà gestionada per un advocat contractat amb aquesta finalitat, a la pàgina web de l’Ajuntament.

“Obrim aquesta finestra directa perquè qualsevol persona, sigui com a persona física, com a autònom o com a empresari o empresària, que hagi estat afectada per la crisi econòmica derivada de la pandèmia sanitària pugui rebre assessorament sobre a quines ajudes es pot acollir per fer front a la situació”, assenyala l’alcalde, Adam Tomàs. A partir d’avui, el professional contractat per assessorar ja pot rebre consultes a través d’un formulari de sol·licitud instal·lat l’espai web de l’Oficina, per poder acompanyar a totes aquestes persones.

A més d’aquest formulari, a la pàgina web de l’Ajuntament també s’hi poden trobar resums de totes les ajudes que existeixen, tant de les de l’Ajuntament com des d’administracions superiors, així com tots els tràmits necessaris per poder sol·licitar aquestes ajudes.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -