14.3 C
Amposta

Amposta ofereix el taller de cuina “Del Tros al Plat” en motiu de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica

La Sala Ebre Km0 de l’Oficina de Turisme acollirà l’activitat el proper 12 d’octubre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Del 12 al 20 d’octubre, la Generalitat de Catalunya organitza la Setmana Bio per l’alimentació ecològica amb la voluntat de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. Enguany, Amposta s’hi suma amb una activitat organitzada per Turisme Amposta i l’ERA Comunalitat. En concret, es tracta del Taller de cuina “Del tros al plat”.

Es tracta d’un taller de cuina complet que s’inciarà visitant l’hort comunitari de “Lo Tros” on explicaran com funciona aquesta iniciativa i les principals característiques del cultiu ecològic. Tot seguit, els assistents colliran productes de temporada i aniran a la cuina de la Sala Ebre Km0 de l’Oficina de Turisme on l’Andrés Grego, cuiner-druida d’Espècies a Mà, es prepararà per cuinar aquests productes acabats de collir en unes receptes delicioses de tardor. En acabar es farà una degustació dels plats.

L’activitat està programada per al pròxim dissabte 12 d’octubre: a les 10.30h trobada a “Lo Tros”, Passeig del Canal Marítim (pel camí de dins).

L’activitat és gratuïta i apta per a totes les edats però cal inscriure’s a www.turismeamposta.cat/del-tros-al-plat-taller-de-cuina-de-temporada/

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -