14.3 C
Amposta

Amposta obri convocatòria per sol·licitar subvencions per a l’organització d’activitats culturals durant el 2024

Les poden demanar particulars i entitats que organitzen activitats entre el 23 d’octubre de 2023 i el 31 d’octubre de 2024

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta obre la convocatòria de les subvencions destinades a la realització de programes i activitats culturals d’aquest 2024. S’hi poden acollir particulars, entitats culturals i associacions cíviques d’Amposta que hagin organitzat o organitzen activitats de caràcter cultural entre el 23 d’octubre de l’any passat i el 31 d’octubre del 2024.

La finalitat d’aquestes subvencions és fomentar la iniciativa ciutadana, tant de manera individual com col·lectiva, en projectes i activitats de caràcter cultural com, per exemple, programes de difusió cultural, iniciatives de recuperació i difusió del patrimoni cultural, tradicional i popular i activitats d’animació i formació sociocultural. Es destinarà un total de 40.000 euros del Pressupost Municipal del 2024.

Els ajuts es poden sol·licitar fins al dia 12 de juliol al registre de l’Ajuntament o telemàticament a través de la pàgina web de l’Ajuntament mitjançant una instància genèrica i adjuntant la documentació requerida.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -