EconomiaNotícies

Amposta farà un centre d’innovació i economia social al CAP antic

S’instal·larà a les instal·lacions de l’actual Centre d’Atenció Primària, un cop la seva activitat es traslladi al nou edifici

L’Ajuntament d’Amposta ha rebut una subvenció de prop de 60 mil  euros per al futur centre d’innovació i economia social que vol instal·lar a l’actual Centre d’Atenció Primària, un cop l’activitat d’aquest edifici es traslladi al nou CAP. La subvenció, atorgada per la direcció general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, té per objectiu subvencionar «projectes generadors d’ocupació i de creació de cooperatives i societats laborals, a través de la xarxa d’Ateneus Cooperatius». Així, la subvenció que ha rebut l’àrea d’Amposta Empresa es destinarà a impulsar aquest centre d’economia social. «Dels 60.000 euros, 30.000, més 6.000 que aporta l’Ajuntament, són per a la contractació d’un tècnic durant 10 mesos que farà l’estudi del funcionament d’aquest centre», explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot afegint que la resta es destinaran per a la «redacció del projecte».

«Es tracta d’un projecte que treballem conjuntament amb l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, del qual en formen part com Ajuntament», explica l’alcalde, «i l’objectiu és convertir aquell espai en un centre que fomente l’economia social, l’emprenedoria i el cooperativisme com a forma de creació d’ocupació i riquesa i també per millorar la nostra societat». «Ja hem fet el procés de selecció per a contractar el tècnic que ens ha de redactar l’estudi; la seva incorporació serà les properes setmanes», afegeix l’alcalde.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close