14.3 C
Amposta

Amposta estalviarà 52.000 € l’any amb la implementació d’una caldera de biomassa als equipaments esportius

Amb un cost total de més d’1,1 milions d’euros, compta amb una subvenció de 426.000 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Junta de Govern Local de dilluns 10 de juny ha adjudicat, per un valor de 1,1 milions d’euros (iva inclòs), el projecte executiu per a la instal·lació d’una xarxa de calor amb biomassa per als equipaments esportius. Amb un termini d’execució de 17 setmanes, l’obra ha estat adjudicada a Romà Infraestructures i Serveis.

Aquesta caldera de biomassa permetrà donar cobertura a tots els equipaments de la zona esportiva com la piscina i gimnàs municipal, la residència d’estudiants o els vestidors de tots els pavellons esportius. A més a més, permetrà reduir la dependència dels combustibles fòssils i augmentar el consum d’energies renovables donant una segona vida per als residus vegetals. “Tot plegat ens ajuda a la transformació verda de la ciutat, eix prioritari de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Amposta”, afegeix l’alcalde, tot assenyalant que, a més, “també es generarà un estalvi econòmic directe”.

I és que la construcció de la caldera de biomassa va rebre una subvenció de 426.000 euros dels Ajuts a les energies renovables tèrmiques, de l’ICAEN. L’actuació suposarà un estalvi de 356 Tn de CO₂ a l’any i 51.923 euros anuals.

El projecte de caldera de biomassa per cobrir les necessitats energètiques de la zona esportiva és la mesura 12 del Pla d’Acció Municipal (PAM). Podeu consultar-lo tot a amposta.cat/pam

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -