14.3 C
Amposta

Amposta acull el programa “Unifica’t” per primera vegada a la província de Tarragona

El dilluns 16 de maig Amposta serà la primera localitat de la província de Tarragona acollir una jornada UNIFICA’T de Special Olympics, i la tercera de tot Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amposta serà la tercera localitat catalana en acollir el programa Unifica’t, després d’Alpicat i Blanes, i serà la primera de la província de Tarragona. El projecte Unifica’t està organitzat per Special Olympics Catalunya amb l’objectiu principal d’afavorir situacions inclusives mitjançant l’esport, activitat física i hàbits saludables. I això ho volem aconseguir unint en una mateixa activitat a alumnes amb i sense discapacitat intel·lectual, en aquest cas del Centre de tecnificació d’Amposta i el Centre d’Educació Especial Àngel Apasa

Durant tot el matí (de 10h a 14h) una seixantena d’alumnes de l’Institut de Tecnificació i esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre – Amposta i el Centre d’Educació Especial Àngel Apasa participaran en el Pavelló de Tecnificació en cinc estacions esportives i d’hàbits saludables. Els estudiants de primer i segon de batxillerat del Centre de Tecnificació seran els encarregats de dinamitzar les estacions. 

Els alumnes d’educació de secundària treballaran conjuntament en quatre estacions: rem, handbol, esgrima, relleus i hàbits saludables, aquesta última seguint la metodologia de la Gasol Foundation. 

A més de la part més d’activitat física, el que es vol és fomentar una reflexió prèvia i posterior a les jornades. Al finalitzar la trobada s’entregaran les medalles a tots els participants. 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -