14.3 C
Amposta

Alvar, amor per treure les pors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A mitjans del passat mes de març, a la zona del Goleró, dintre del terme municipal de l’Ampolla, uns veïns van alertar a l’Associació DeltaRescat d’un gos que diambulava per la zona buscant menjar i aigua. Feia temps que el veien però li feien tanta por els humans que fugia cada vegada que en veia un.

Una membre de l’associació va estar durant més d’una setmana, anant a ficar-li menjar a una mateixa zona, per a que agafés una rutina. Quan ja es va establir, es va preparar una gàbia trampa i amb paciència (i menjar), va entrar.

Aquest és el moment del seu rescat:

El seu rescat, on al final, la gana li va poder

 

Des de llavors ha estat a una casa d’acollida. Al principi era un gos que s’aïllava molt, era com si es volgués amagar de tothom. Poc a poc i gràcies a la seva casa d’acollida, que li han donat molt d’amor, ha anat agafant confiança i ara és un gos que amb la gent que coneix, és molt bo. No fa cap mal gest, encara que no et conegui, però és com si volgués tornar a ‘desaparèixer’.


Ha de confiar amb la persona qui té al davant, ja que sinó s’allunya. Aquest és el resultat de maltractar i abandonar un animal. El seu bloqueig s’ha de trencar.

Pot conviure amb altres animals i sabem que és un gos súper noble i bondadós a pesar d’haver patit per culpa de la mà humana.

Alvar està buscant una persona amb experiència amb animals amb certs ‘traumes’, que li dediqui temps, que li ensenyi a superar-ho. No és dificil, l’amor tot ho pot!

Si li vols donar una segona oportunitat escriu a: deltarescat@gmail.com

Redacció- X. Ll

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -