14.3 C
Amposta

Also Casals estrena la seua pista de pàdel al club Padel Colors regalant samarretes a les paralles guanyadores

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Also Casals i PADELColors han arribat a un acord perquè l’empresa líder del sector de la construcció, les instal·lacions i el manteniment industrial patrocini una de les set pistes del club de pàdel indoor de Roquetes. Aprofitant aquesta nova col·laboració, s’ha organitzat a Padel Colors una setmana especial dedicada a Also Casals. Entre els pròxims 6 i 12 de novembre totes les paralles que juguin una partida i la guanyin s’enduran com a premi una samarreta tècnica d’Also Casals.

Participar a la setmana d’Also Casals de Padel Colors i guanyar la samarreta és molt fàcil. Només cal que les parelles s’apuntin a jugar a la nova pista que Also Casals patrocina a Padel Colors durant la pròxima setmana. En cas d’imposar-se a l’altra parella rival, els guanyadors s’emportaran a casa una samarreta cadascú. En cas de perdre, els jugadors es poden tornar a apuntar i intentar-ho tantes vegades com vulguin. Cal tenir en compte que només es regalarà una samarreta per persona.

No és casual que Also Casals hagi optat per donar suport a una iniciativa esportiva com la que desenvolupa amb èxit el club Padel Colors de Roquetes. L’esport és una dels valors que identifiquen Also Casals i els seus treballadors. Tant és així que fa temps que molts d’ells s’han sumat a la iniciativa Also Casals Soldari. Es tracta d’un projecte solidari que consisteix en transformar cada quilòmetre que els treballadors corren en les curses en les que participen en donacions econòmiques a finalitats benèfiques.

La col·laboració amb Pàdel Colors que va nàixer el passat mes d’octubre és també una passa endavant en l’esforç que dedica Also Casals a teixir sinergies amb el territori. Per una empresa tant vinculada a les Terres de l’Ebre és prioritari consolidar la seua presència entre la societat i expandir el coneixement de la seua marca.

Amb més de 25 anys de trajectòria i prop d’un centenar de treballadors, Also Casals es distingeix per ser una empresa referent en una àmplia varietat d’àrees de negoci: les instal·lacions industrials, la construcció, el manteniment, la serralleria, les instal·lacions, l’automatització de processos o la retirada d’amiant. Aquesta diversitat fa que l’equip humà d’Also Casals també tingui una gran varietat de perfils professionals que combinen l’experiència, l’alta qualificació i la capacitat d’aplicar solucions sostenibles amb l’última tecnologia. Per complir amb la seua missió, Also Casals ha dividit la seua activitat en cinc unitats de negoci que integren un mateix grup que opera al sud de Catalunya i les zones pròximes de la Comunitat Valencia i l’Aragó.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -