14.3 C
Amposta

Alejandro Pérez Polo es proclama campió del concurs Xef Balfegó 2021

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El jurat presidit per Martín Berasategui i integrat per Paolo Casagrande, Mario Sandoval, Fina Puigdevall, Erwan Poudoulec i José Carlos Capel van proclamar guanyador de la quarta edició del concurs gastronòmic professional Xef Balfegó al malagueny Alejandro Pérez Polo, del restaurant Bardal, en una final aquest cel·lebrada aquest passat divendres i davant de prop de 300 persones, on van participar vuit xefs que sumen conjuntament vuit estrelles Michelin.

En segon i tercer lloc figuren Ander Hurtado Monasterio, del restaurant Zarate* (Bilbao), i Cristóbal Muñoz Ortega, del restaurant Ambivium* (Peñafiel – Valladolid), respectivament.

El campió del concurs va obtenir la distinció amb els plats Botifarra de parpatana de Tonyina Vermella Balfegó i Medul·la de Tonyina Vermella Balfegó a la brasa amb escabetx de pastanagues, per “la seva originalitat, la presentació i les tècniques de cuina utilitzades”, segons ha dictaminat el jurat del concurs.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -