14.3 C
Amposta

Alcanar rep una subvenció dels Next Generation per a la segona fase de l’auditori

Aquesta subvenció cobrirà un 15% de la segona fase

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat ha atorgat una subvenció de 77.575 euros a l’Ajuntament d’Alcanar destinada al teatre auditori José Antonio Valls, en el marc de la línia de finançament per a la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals, amb càrrec als fons Next Generation UE.

Aquesta segona fase, que es licitarà en breu, inclou l’execució dels treballs d’electroacústica, d’audiovisuals i d’escenotècnia del cinema-teatre-auditori José Antonio Valls, que integra la maquinària escènica, la il•luminació, la sonorització i el sistema de videoprojecció, entre altres aspectes.

Aquest projecte inicialment havia de tenir un pressupost de 700.000 euros. Ara, una volta desviada la subvenció del Pla d’acció municipal per a la construcció de pluvials a la zona escolar del municipi, el pressupost s’ha reduït a 440.000 euros.

El projecte electroacústic, audiovisual i d’escenotècnia modificat, elaborat per M6 Arquitectura, l’empresa adjudicatària, té ara un pressupost de 438.372,81 euros (IVA inclòs). Per tant, aquesta subvenció cobrirà un 15% de la segona fase.

Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme, ha afegit que “l’auditori municipal continua sent una prioritat per a l’equip de govern. Hem reduït prop d’un 30% el pressupost, però mantenint tot el necessari per a poder inaugurar-lo en les condicions òptimes: la megafonia, la pantalla, els motors dels telons, etc. Tindrem un equipament de referència al municipi i al conjunt del territori”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -