14.3 C
Amposta

Alcanar estrena les I Jornades Feministes del municipi

La temàtica del 2024 per a les I Jornades Feministes ha estat la formació d'agents actius a l'oci nocturn i diürn, comerços i establiments, i caps de departament de l'Ajuntament per a ser Agents Lila i Multicolor

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana, Alcanar ha presentat la celebració de les seves primeres Jornades Feministes amb l’objectiu de promoure la seguretat i la igualtat en diversos àmbits de la vida comunitària. Les jornades es centren en la formació d’Agents Lila i Multicolor, amb la missió de detectar i prevenir casos de violència i discriminació a tot el municipi.

Segons la regidora de Polítiques d’Igualtat, Mar Sancho, aquesta iniciativa reflecteix el compromís de l’ajuntament amb la construcció d’un entorn més inclusiu i segur. Les sessions de formació, dirigides per la tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament, ofereixen eines pràctiques per abordar situacions d’assetjament en àmbits d’oci diürns i nocturns.

El programa de formació, que abasta sis dates, inclou sessions destinades a entitats, establiments locals i caps de departament de l’Ajuntament. Les inscripcions es poden realitzar mitjançant WhatsApp, amb l’objectiu de facilitar la participació dels interessats.

6 de maig: Formació dirigida a les entitats i establiments vinculats a les festes de maig.

10 de juny: Formació dirigida a les entitats i establiments vinculats a les festes de les Cases.

16 de setembre: Formació dirigida a les entitats i establiments vinculats a les festes Quinquennals, així com altres esdeveniments importants.

11 de novembre: Formació dirigida a comerços i establiments d’Alcanar
12 de novembre: Formació dirigida a comerços i establiments de les Cases i Alcanar Platja
25 de novembre: Formació dirigida als caps de departament de l’Ajuntament d’Alcanar.

Les sessions del 6 de maig i 16 de setembre tindran lloc a l’Ajuntament d’Alcanar a les 19 h, mentre que la formació del 10 de juny se celebrarà al Casal de Jubilats de les Cases d’Alcanar a la mateixa hora.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -