14.3 C
Amposta

Alcanar contra la violència masclista

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

#Noméssíéssí és la campanya contra la violència masclista impulsada des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcanar amb l’objectiu de conscienciar a la població i implicar-la contra les agressions sexuals, comportaments sexistes, racistes i LGTBIfòbics.

En el marc de la campanya, diferents regidories han articulat un pla d’acció que es desplegarà durant les Festes Majors d’agost que comencen demà. Per a fer-ho possible,  s’ha treballat conjuntament amb entitats, associacions, seguretat privada, treballadors públics, Policia Local i Ports de la Generalitat.

D’una banda, l’Ajuntament ha dissenyat uns cartells amb informació pràctica sobre com actuar en cas d’agressió o assetjament, que estaran disponibles a la zona de ball.  A les nits de ball hi haurà a disposició de la ciutadania els referents lila, persones amb un braçalet lila que podran donar la informació necessària i fer acompanyament a la víctima en cas que es produïsca un assetjament o agressió sexual. Així mateix, a la zona de venda de tiquets hi haurà informació escrita amb els telèfons d’atenció especialitzada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacció –  N.A

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -