14.3 C
Amposta

Alcanar activa un dispositiu policial a les zones turístiques que s’allargarà fins a la revetlla de Sant Joan

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sant Joan és una festa especial a Alcanar, però enguany el municipi la viurà d’una manera peculiar. Tot i que les platges estaran obertes, no hi haurà revetlles, fogueres ni aglomeracions perquè la norma no permet aquest tipus de celebracions, ja que no es podrien garantir les mesures d’autoprotecció i seguretat.

Els bars i restaurants operaran seguint els protocols que marquen les autoritats competents i, malgrat que es pot anar a la platja, es recomana que es faci en grups reduïts d’amics o familiars. Jordi Bort, regidor de Governació, explica que “cal seguir les mesures de protecció, higiene i distanciament i no compartir menjar ni estris a l’hora dels àpats.”

Així mateix, recalca que “l’ús de gel hidroalcohòlic és incompatible amb els petards”, per això, fa una “crida a la prudència de les persones que vulguen viure la revetlla amb petards. Poden rentar-se les mans amb aigua i sabó o deixar passar una estona entre l’ús del gel i la utilització dels petards.” També recorda que “com tots els anys, s’instal·larà la caseta de venda de petards a la plaça Lluís Companys d’Alcanar, d’aquesta manera es poden fer recomanacions i  supervisar si les persones que en compren són majors d’edat”.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, remarca que “el consistori treballa perquè la revetlla es gaudisca en grups reduïts i amb la màxima seguretat, per aquest motiu, la Policia Local d’Alcanar tindrà dispositius preparats per si cal desallotjar una platja sobreocupada o crear espais de seguretat, especialment a la zona de les Cases”. A més, ja s’ha activat el reforç de l’ambulància d’estiu de 12 hores diàries en aquest nucli urbà.

Així mateix, s’ha previst un dispositiu policial especial que va començar ahir divendres per vetllar perquè es complisquen les mesures de prevenció per a una platja segura. “Tenim quilòmetres de platja, si la gent és responsable com ho ha estat fins ara, no hi ha d’haver cap problema”, conclou el regidor de Governació.

Redacció – V. LL.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -