EbreNotíciesSocietat

Gran èxit de la campanya iniciada per l’activista Rai lopez per promocionar els cítrics Ebrencs

En aquesta campanya s'adereixen la Diputada JxCat Laura Borràs i la defensora d'animals Aïda Gascón

Aïda Gascón és una noia de 35 anys que viu a Barcelona, on a Twitter té molts “Followers”. És una gran defensora dels drets de tots i cada un dels animals. Però que tenen de relació l’Aïda Gascón i  els cítrics de les Terres de l’Ebre ?

Doncs bé tot va començar per via aquesta xarxa social (Twitter) on “Lo rapitenc sense filtro” va comentar a l‘Aïda Gascón i aquesta el va començar a seguir, a partir d’aqui hi ha haver diferents comentaris amb la figura del senyor Batiste i Rai Lòpez (molt congut al territori Ebrenc). Els comentaris al principi eren en relació amb els bous i festes que se sòlen fer aquí, però el cítric, va agafar el protagonisme i es va acabar parlant d’una agricultura més sostenible.

Aquests tweets van tenir moltes “piulades” la gent cada cop coneixia més tota aquesta història i va començar a fer-se viral. Però el més important i el causant del principal revolt, ha estat qué Rai Lòpez li va enviar els nostres i més apreciats cítrics de les Terres de l’Ebre, la fruita més consumida i típica d’aquí.

L’Aïda Gascón ho va agraïr tant que hi va penjar una foto a Twitter com a mostra que estava molt contenta per aquest obsequi i va escriure – ” Avui els cítrics ens han unit “. El senyor Rai li va dona les gràcies i respondre  amb el #cítricsTerresdelEbre. Gràcies també als tweets i piulades Francesc Dalmases (Diputat de JxCat) i Canadell que van ajudar a estender la gran notícia A partir d’aquí, Rai està rebent moltíssimes trucades d’arreu del territori Català per saber on poden demanar la caixa de cítrics. Doncs bé, hi ha molts pagesos que tenen web i d’allí la gent pot fer les comandes pero d’altres ha de ser per via telefònica i Rai els està ajudant a portar totes aquestes comandes que no paren de rebre, està sent tot un èxit han arribar a tenir gairebé unes 2.000 comandes.

Quí ho diria que uns cítrics unisin tant, oi ?

Redacció – C. M.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close