14.3 C
Amposta

ADEC assessors reconeix la trajectòria de l’Associació Familiars d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

El despatx ADEC assessors va celebrar el passat dijous un reconeixent a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre (AFATE), que des de fa tres dècades dona atenció i suport als malalts i els seus familiars del nostre territori. Els socis i professionals d’ADEC van tenir un record molt especial per la fundadora d’AFATE, Ana Algueró, que ens va deixar fa un any, i van lliurar un donatiu de 2.200 euros destinats a l’organització d’una gal·la solidària en la seva memòria que se celebra el 23 de setembre.

L’acte es va celebrar al local que AFATE té a Tortosa i va aplegar tant a diversos membres de l’entitat com els socis i professionals d’ADEC assessors. El president d’AFATE, Josep Gasulla Algueró, va donar la benvinguda als assistents i va agrair l’atenció dispensada pel despatx tortosí. Al seu torn, els socis fundadors d’ADEC, Ferran Bel i Josep Maria Carbó, van posar en valor la tasca que ha desenvolupat AFATE al llarg dels anys i la millora que han aconseguit en les vides de tants i tants malalts d’Alzheimer i els seus familiars.

Ferran Bel va tenir un especial record per la fundadora d’AFATE Ana Algueró, que va definir com una persona “compromesa amb la ciutat i la seva gent, que ha deixat un llegat inesborrable a Tortosa i les Terres de l’Ebre”. A la vegada va destacar la feina feta per part de l’associació en vers els malalts i les seves famílies, “en aquest cas, com en altres, una entitat de la societat civil com AFATE arriba on la mateixa administració pública no pot. Per aquest motiu el suport a entitats per fomentar la col·laboració publicoprivada es també una prioritat per al nostre despatx”. En aquest sentit, ADEC ha contribuït amb una donació 2.200 euros a l’organització de la Gal·la solidària de l’Alzheimer en memòria d’Ana Algueró que tindrà lloc a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa el 23 de setembre.

L’equip humà d’ADEC també va posar el seu granet de sorra adquirint diferents productes de marxandatge que van ajudar a augmentar considerablement la donació.

L’acció social d’ADEC

El reconeixent i l’aportació a AFATE és la primera acció del pla social que ADEC ha iniciat enguany i que seguirà amb més col·laboracions amb entitats del territori. La iniciativa naix de la voluntat dels socis del despatx d’economistes i advocats d’oferir un retorn a la societat ebrenca. El gerent i soci fundador d’ADEC assessors, Josep Maria Carbó, va assenyalar que l’acte de dijous era “un punt de partida”, perquè la voluntat del despatx “és donar protagonisme al seu perfil social i enfortir els vincles amb les entitats i associacions que contribueixen al benestar del territori”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -