14.3 C
Amposta

A la venda més de 300 vehicles de segona mà i de quilòmetre zero a la 25a edició d’Ebreokasió a Tortosa

Del 18 al 20 de novembre, la fira omplirà 7.000 metres quadrats del pavelló de Remolins, que es podrà visitar de manera gratuïta durant tot el cap de setmana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El pavelló firal de Remolins recuperarà enguany la fira del vehicle d’ocasió de Tortosa, Ebreokasió. Ho farà amb la 25a edició, que arriba després que la fira no s’hagués pogut dur a terme des del 2019 per la pandèmia. Ara, Ebreokasió torna amb molta més força, ja que preveu exposar més de 300 vehicles en un espai de 7.000 metres quadrats de superfície, repartits entre l’interior i l’exterior del pavelló. Entre els vehicles que estaran a la venda n’hi ha de segona mà i també vehicles de quilòmetre zero i de gerència. També s’ampliarà la zona destinada a sectors com els de les autocaravanes, les autoescoles o els productes de neteja per a vehicles.

A més a més, per tal de donar un impuls més a Ebreokasió, la fira disposarà de un nou espai lúdic i gastronòmic, amb diversos establiments de restauració sobre rodes (food trucks), una pista de karts i unflables. L’accés a la fira és gratuït.

El regidor de Fires i Promoció Econòmica, Sisco Pepió, ha convidat a tota la ciutadania que està pensant a renovar el seu vehicle a què passi pel recinte firal de Tortosa, ja que “és una bona oportunitat perquè el ventall de vehicles que s’hi podran trobar serà molt ampli. A més, amb les novetats que hem introduït hem volgut que la fira fos un espai on tothom pugui anar i passar-hi una estona entretinguda mentre valoren les diferents opcions que obren els vehicles exposats”, ha explicat. A més a més, afegeix que les circumstàncies actuals pel que fa a l’escassetat mundial d’alguns materials fan que l’opció d’adquirir un vehicle de segona mà o de quilòmetre zero sigui molt interessants a tindre en compte.

Cartell de la 25a edició d’Ebreokasió

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -