Opinió

Vull ser lliure

Una de les millors cançons del grup britànic QUEEN, és sens dubte “I Want to Break Free”. Composada pel baixista de la banda, John Deacon, fou un número 1 des del primer moment del seu llançament, segurament, a part de la seva qualitat i una tornada amb molta pegada, el seu videoclip tingué algo a veure. Un videoclip que no deixà indiferent a ningú motivat per la indumentària de tots els membres de la banda. Tots ells sortien vestits amb roba femenina. Certament, Queen tornaven a donar la campanada.

La lletra de “I Want to Break Free” ens parla d’una persona que vol ser lliure, que no vol estar lligat a ningú, que no vol tenir cap compromís. Però, la realitat és una altra, per molt que ens vulguem enganyar no podem lluitar contra els sentiments. No podem renunciar a l’amor tan fàcilment, no podem deixar d’estimar. La condició humana està feta per estar a enamorats bojament d’una altra persona i gaudir de moments inoblidables, ja sigui a la llum de la lluna, sota la pluja, o tombats damunt de la sorra.

Tot i així, molta gent és capaç de construir escuts sobre el seu voltant i renunciar a tenir una vida compartida amb una altra persona. Presumeixen de ser durs i immutables a l’hora de gaudir moments màgics i fantàstics. El seu principi és que volen ser lliures, però al final només són presoners de les seues pors i fòbies.

Batiste Forcadell

Des de la República dels Alfacs

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Et pot interessar...

Close
Close