14.3 C
Amposta

VOX a favor del transvasament de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat 1 de febrer, la formació liderada per Santiago Abascal, va aclarir la seva posició en matèria de política hidrològica després de l’acte polític celebrat el passat 31 de gener a Toledo.

Des de VOX defensen l’elaboració d’un Pla Hidrològic Nacional que “permeti el repartiment dels recursos hídrics en tot el territori espanyol”.  En aquest sentit, defensen la necessitat de realitzar transvasaments  d’aigua a altres zones de l’estat espanyol.

En un acte el passat mes a Saragossa, un dels seus dirigents, Ortega Lara, -presentat com el membre de Vox que més enorgulleix al partit-, és el que va defensar el Pla Hidrològic Nacional, és a dir, d’un Transvasament de l’Ebre, davant un públic aragonès que va rebre la proposta amb aplaudiments. Pla que va qualificar com “un instrument polític de cohesió nacional”. Ho va fer després d’arremetre contra els “colpistes” catalans i les lleis de protecció contra la violència de gènere.

En el punt 34 del programa de Vox, pot trobar-se la referència al Transvasament de l’Ebre.

Dissenyar i aplicar un nou Pla Hidrològic Nacional sota el principi de la solidaritat i el bé comú. Un Pla que des del respecte a la sostenibilitat dels recursos hídrics i dels ecosistemes, permeti una gestió eficient de l’aigua.”

Aquest aclariment, ve pocs dies abans, que el partit ultra hagi penjat un vídeo a les xarxes on anuncia la “reconquesta” de les Terres de l’Ebre.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -