14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Troben un porc senglar passejant per Deltebre

Les dues noies passejaven pel centre de la població quan van trobar amb un porc senglar que va fugir en veure-les

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest passat cap de setmana dues adolescents s’han sorprès en veure un porc senglar passejant pels carrers de Deltebre a vores de mitja nit. Les dues noies anaven passejant pel centre de la població quan van passar pel davant de la Plaça del Colisseum i es van trobar amb un porc senglar que va fugir en veure-les.

Vídeo viral d’un porc senglar passejant per Deltebre | Autor desconegut

Fa més de vint anys que la població de porcs senglars a Catalunya va augmentant. Aquest creixement ha originat que hi hagi conflictes tant a les zones rurals com als nuclis urbans i, per tant, és una problemàtica que cada vegada és més habitual. En el cas de les zones rurals els senglars fan destrosses als camps i es mengen la collita. En zones urbanes poden causar danys en els parcs i jardins, tomben els contenidors perquè cerquen aliments, poden provocar accidents de trànsit i són un perill per a les persones perquè poden transmetre malalties i paràsits.

Les batudes només se centren a controlar el nombre d’animals dins les zones forestals, però no solucionen els conflictes que ocasionen amb els humans. És més, segons un estudi realitzat pel SEFAS, les denuncies per problemes derivats de la presència de porcs senglars a les zones urbanes i periurbanes són més abundants a l’època de caça (de setembre a febrer), ja que els animals utilitzen aquestes zones de seguretat com àrees de refugi.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -