EbreNotícies

Valoració positiva dels grups de dol de Remsa

L'empresa de serveis funeraris ofereix aquest servei de manera gratuïta

Des del novembre del 2018, l’empresa de serveis funeraris Remsa ha engegat grups de dol per pares i mares que han perdut els seus fills. De la mà del psicòleg Pere Clotet, la iniciativa junta persones que tenen el mateix problema i els reuneix perquè puguin compartir les seves experiències, records i emocions.

El grup va començar amb tres participants i actualment el conformen onze persones, que periòdicament es reuneixen un cop al mes a les instal·lacions de l’EMD Jesús. Arran l’augment de participació, Remsa ha realitzat un test per a que els asistents puntuen de l’1 al 10 quina valoració en fan de les sessions del grup de dol per pares i mares, i unànimement la puntuació ha estat de 10.

Entre els aspectes que el grup de dol destaca positivament està el fet de compartir emocions, pensaments, sensacions, situacions i sentirse comprès, així com major seguretat comunicativa, assumir la realitat i sentir-se escoltat amb total tranquil·litat. L’entrada en aquests grups és totalment gratuïta i des de Remsa es creu que s’ha de desenvolupar aquesta tasca i donar al teixit social solucions, en un moment tan complicat com la pèrdua d’un ésser estimat.

Redacció J.V

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close