14.3 C
Amposta

Una cinquantena de persones es formen professionalment en cuina japonesa a EbreTerra

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de cinquanta persones han participat en un curs de cuina japonesa  a les instal·lacions d’EbreTerra a Deltebre, organitzat per l’empresa e-Forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre. El curs ha estat impartit pel formador Hector Ribeiro, que ha organitzat les classes en dos grups diferents.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha assistit aquest dimarts a la cloenda del curs i, juntament amb la directora d’e-Forma’t, Anna Casanova, va realitzar l’entrega dels diplomes als alumnes que han rebut la formació amb cuina japonesa.  Es tracta d’una formació adreçada a treballadors i autònoms de tots els sectors i que està subvencionada al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

D’altra banda, l’empresa e-Forma’t ha començat a impartir aquesta setmana els cursos de sommelieria i maridatge i de presentació de vins i begudes que s’allargaran fins al 31 d’octubre. En aquest cas, també es tracta de cursos subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

L’Ateneu Cooperatiu impulsa una campanya per “posar cara” a l’economia social i cooperativa de l’Ebre

Amb el lema "Posem-nos cara" l'Ateneu Cooperatiu Terres de l'Ebre acaba d'engegar una campanya mediàtica per xarxes socials per donar visibilitat a l'economia social...

Mor un usuari pertanyent al brot del centre VIMA de la Ràpita que acumula 65 positius

Pel que fa a les residències de gent gran, el brot actiu més gran és el que afecta la residència VIMA de Sant Carles...

Els brots de Covid-19 dels hospitals de Tortosa, Jesús i Amposta afecten 51 persones

En relació amb els diferents brots actius en centres sanitaris i residències a les Terres de l'Ebre us relacionem les dades actualitzades en aquests...

La Guàrdia Civil identifica el pilot d’un dron que sobrevolava de forma il·legal la nuclear d’Ascó

Agents de la Guàrdia Civil, de l'equip PEGASO, ha identificat al pilot d'una aeronau tripulada per control remot (un dron) que sobrevolava l'espai aeri...

La Diputació subvenciona la millora d’habitatges socials en 6 municipis ebrencs

Un total de 17 ens locals d'arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès es beneficiaran properament dels ajuts...
- Anunci -
- Anunci -