EbreNotícies

Un total de 26 establiments participen en la setena edició de la Setmana del Comerç de l’Ampolla

Des de la Regidoria de Comerç i Serveis Socials, es valora molt positivament la implicació dels establiments i dels clients

Un total de 26 comerços de l’Ampolla van participar en la VII Setmana del Comerç, que enguany va tenir com a temàtica Són 30 anys; apropa’t i viu el nostre comerç amb motiu del 30è aniversari de la Segregació del municipi. Així, de l’11 al 17 de novembre, els establiments locals van decorar els seus aparadors entorn del tema proposat per a aquesta edició i van oferir ofertes i promocions especials als clients.

D’aquesta manera, cada dia de la setmana es van promoure campanyes per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local, com per exemple la campanya “Benvinguts a la meva botiga”, “Gaudeix de la setmana del comerç”, “El producte estrella”, “Moltes felicitats”, i “Les botigues del nostre poble”. A més a més, el passat dijous es va organitzar la taula rodona Són 30 anys amb Josep Curto, exdiputat del Parlament de Catalunya, i Francesc Sancho, exalcalde de l’Ampolla, com a convidats. Durant l’acte, es va fer un viatge en el temps, recordant què s’ha aconseguit i com es va aconseguir gràcies als valors de la gent i a la unitat i il·lusió del poble. Al mateix temps, es va crear un vincle entre el passat de l’Ampolla i el present que està vivint Catalunya, la llibertat, les persones i la democràcia.

També es va tenir un especial record per Antoni del Amo, una de les principals figures que va lluitar per la segregació de l’Ampolla. Per al cap de setmana, i coincidint amb la Festa de la Segregació, divendres hi va haver la degustació popular Tast festiu, que va estar acompanyada pel concert de Miquel Rullo. L’endemà dissabte al matí, la Rondalla Suc d’Anguila, Guardet i Silvia Ampolla van alegrar amb la seva música els carrers i establiments. A la nit, en el marc de la Festa de la Segregació, es va realitzar el sorteig de xecs client entre totes les persones que havien comprat durant la setmana als comerços participants en la iniciativa.

Des de la Regidoria de Comerç i Serveis Municipals, es valora molt positivament la participació i decoració d’aparadors i ambientació d’establiments. “És una iniciativa que hem de seguir treballant i millorant, perquè els comerços locals es mostren satisfets dels resultats i de les accions que s’organitzen durant aquests dies com la cantada de rondalles, activitats que ajuden al foment del comerç local”, explica Geno Cabrera, regidora d’aquesta àrea.

Tanmateix, durant els dies que va tenir lloc la Setmana del Comerç, els nens i nenes de la llar d’infants Marinada i els del col·legi Mediterrani van visitar els comerços del poble, i també hi va haver una mostra als establiments participants en la iniciativa dels dibuixos realitzats pels alumnes de l’escola del nostre poble.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close