EbreEconomiaNotícies

Un regidor asconenc desafia al govern municipal oposant-se a un complex de luxe projectat

L'equipament contempla un spa, una piscina coberta d’uns 18 metres de llargada, un auditori amb un aforament d’unes 160 localitats...

El projecte del Complex d’Ascó no es va poder aprovar en la sessió plenària extraordinària que es va celebrar el dimarts 22 de gener, ja que el regidor no adscrit i soci de l’equip de govern, Josep Jaimot, va votar en contra per sorpresa de l’Alcalde i de la resta de regidors de govern que no esperaven aquesta acció.

Aquest regidor s’havia abstingut en una comissió informativa que es va realitzar la setmana passada. Segons el consistori, l’equip de govern va decidir convocar el ple era perquè el vot de qualitat de l’Alcalde garantia l’aprovació d’aquesta instal·lació, l’obra més important i emblemàtica de la legislatura. Ni l’Alcalde ni els altres tres regidors de govern van poder preveure aquest final.

El projecte contemplava en la mateixa parcel·la un hotel amb 30 habitacions, un spa amb una piscina coberta d’uns 18 metres de llargada, un auditori amb un aforament d’unes 160 localitats, un bar-restaurant per a 200 comensals, dues pistes de pàdels cobertes, un gimnàs, una sala multi usos i un aparcament soterrat per a 70 vehicles.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close