EbreNotíciesSocietat

Un nou programa d’ocupació beneficiarà a les Terres de l’Ebre

La Diputació de Tarragona impulsa un nou programa per fomentar la inserció laboral de les persones desocupades del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Un total de 15 persones, menors de 35 anys, amb estudis superiors i que es trobin a l’atur podran beneficiar-se del Programa Genius, una iniciativa que ofereix pràctiques formatives a l’estranger durant 5 mesos en entitats i institucions de la Unió Europea i un sisè mes en una entitat local de la demarcació.

En concret, realitzaran pràctiques formatives a l’estranger a partir de principis de l’any 2020 per professionalitzar-se en àmbits com el turisme, l’eficiència energètica i la sostenibilitat i/o la gestió d’informació, projectes i xarxes de cooperació en la Unió Europea. Per a després. aprofitar l’experiència adquirida i desenvolupar projectes concrets a una demarcació local del territori.

El coneixement d’idiomes de la Unió Europea, el lloc d’empadronament i la titulació acadèmica relacionada amb l’àmbit d’actuació de la convocatòria seran alguns dels criteris de valoració de les sol·licituds. El termini per optar-hi a aquestes places està obert fins al 4 d’Octubre.

Redacció – J.V

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close