Tots dos anaven amb tres amics, baixant les costes de la urbanització El Balcó, en direcció al Port Esportiu, quan van caure a terra a la mitjanit de dijous i va saltar la veu d’alarma. Un, el més greu, es va quedar inconscient i va perdre el pols després del fort cop, però va ser reanimat per agents de la Policia Local i després pel SAMU, aconseguint estabilitzar-lo i traslladar-lo a l’hospital. No obstant això, va acabar morint.

Mentrestant, els altres dos nois també van ser atesos al lloc per sanitaris i transportats en un SVB. Un d’ells va rebre l’alta i l’altre roman ingressat. Tots són de nacionalitat francesa i estaven passant uns dies a la localitat costanera amb motiu de la seva participació en un torneig de futbol sala. Familiars del jove mort es van traslladar fins a Orpesa per fer-se càrrec de tot, segons ha informat De Moya a aquest diari.

Els menors es trobaven baixant els pendents d’aquesta carretera que condueix al port esportiu i en què cal extremar la precaució. Circulaven amb patinets elèctrics i no van xocar contra cap vehicle. Segons sembla, la víctima va intentar frenar i va caure; i el mateix va succeir amb els seus altres dos amics que van resultar ferits. Fins al lloc es van traslladar agents de la Policia Local, així com els serveis sanitaris de les ambulàncies.

Font: ebredigital.cat

Redacció – V. Ll. S.