EbreNotíciesSocietat

Un Guàrdia Civil de la Ràpita condemnat per tràfic de drogues

Un cap primer de la Guàrdia Civil, M.A.R.V., destinat a la caserna de la Ràpita ha sigut condemnat per l’Audiència Provincial de Tarragona a més de sis anys de presó per diversos delictes, entre ells traficar amb drogues. Així, se li han imposat dos anys i set mesos i mig de presó i una multa de 1.976 euros per un delicte de revelació de secrets; un any i mig de presó i multa de 1.305 euros per tràfic de drogues; dos anys de presó i multa de 25.000 euros per blanqueig de capitals i finalment tres mesos de presó i multa de 720 euros per falsedat en documents oficials.

Un altre dels acusats, M.M. és un home que demanava al condemnat que mirara dades de diverses persones en la base de dades policial. Per això, ha sigut sentenciat a mig any de presó i el pagament d’una multa de 720 euros com a inductor d’un delicte de revelació de secrets. Finalment, un tercer acusat ha sigut absolt.

L’agent obtenia amb aquestes activitats increments extraordinaris en el seu patrimoni no justificats. El 22 de juny de 2011 es va entregar a l’acusat un vehicle Audi A5, «sense que mitjançara cap mena de contraprestació econòmica a canvi». El 20 d’agost es va signar el contracte de compravenda del vehicle Audi per 25.000 euros entre l’empresa intermediària. L’agent va emetre un certificat d’acarament de la fotocòpia del DNI de la propietària del vehicle segellat a Vinaròs el 15 de juliol. En el llistat figuraven els efectes confiscats en l’Audi A5, les intervencions telefòniques així com l’entrada i registre en els dos domicilis de l’agent.

Font: ebredigital.cat – Diari de Tarragona

Redacció – T. R

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close