14.3 C
Amposta

[VÍDEO] TVE publica un reportatge sobre la Ribera d’Ebre, “zona encara molt desconeguda a nivell turístic”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’informatiu de Televisió Espanyol (TVE) ha publicat al seu compte de Twitter un petit reportatge sobre el turisme de la Ribera d’Ebre i les conseqüències que ha provocat al territori l’incendi del passat mes de juny.

Entrevisten a Josep Rius, president d’Empreses Turístiques de la Ribera d’Ebre, que apunta que l’incendi ha fet molt mal però que no s’ha notat un impacte immediat negatiu, tot que explica que “aquest any ja l’hem perdut”. Les Terres de l’Ebre han crescut un 6% però, com apunta Rius, la Ribera d’Ebre n’hi ha crescut ni ha disminuït i es pregunta si aquest fet hagués estat diferent si no s’hagués produït aquest incendi. Pere Josep Jiménez, director de la Reserva Natural de Sebes de Flix, diu que han rebut moltes peticions d’informació i que hi ha hagut molta solidaritat que han aprofitat per fer conscienciació entre la població.

Per una banda, el pagès Josep Prunera, diu que se sent enganyat davant les promeses que se’ls va fer des de la Generalitat de Catalunya, i per l’altra, Oriol Anson Fradera, director general de Desenvolupament Rural, apunta que l’ajut que s’ha destinat als pagesos és un préstec a interès zero.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -